Word lid Bestel gratis

Ziektebeeld longziekten, COPD en longembolie

| Stadskanaal | Longpunt

Bij alle Longpunten in Groningen zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Groningen. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden.

Longpunt Oost Groningen, locatie Stadskanaal

19 september

Ziektebeeld longziekten, COPD en longembolie

Op 19 september is er weer een bijeenkomst van Longpunt Oost Groningen locatie Stadskanaal. Longpatiënten en hun partners kunnen er 2 keer per jaar naar een thema- bijeenkomst voor informatie en het delen van ervaringen.

Het onderwerp deze middag is: ‘Ziektebeeld longziekten; astma, COPD en longembolie; de kenmerken, verschillen en overeenkomsten.  Dirk Heerdink, longarts ziekenhuis locatie Refaja van Treant Zorggroep zal u hier veel over vertellen.

Er is alle gelegenheid deze middag om uw vragen te stellen.

U bent van harte welkom!

Locatie: Treant Zorggroep ziekenhuislocatie Refaja (Zwartsenbergzaal), Boerhaavestraat 1 Stadskanaal.

14.00 – 16.00 uur

Gratis deelname! Meer informatie via 06 - 51006815

Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.