Word lid Bestel gratis

Workshop Zang: ‘ Meer lucht en energie’ & Workshop: ‘Verschillende tekentechnieken’

| Groningen | Longpunt

Ontmoeting en informatiebijeenkomsten voor mensen met een chronische longaandoening en hun partners, mantelzorgers en zorgverleners.

Wie een longziekte heeft, krijgt natuurlijk de nodige informatie en begeleiding van de huisarts of het ziekenhuis. Maar het omgaan met een (vaak) chronische ziekte omvat meer. Hoe gaat dat met de inname van medicatie? Hoe richt je je leven zo goed mogelijk in? Welke hulpmiddelen en instanties zijn er allemaal? En wat kan de omgeving voor je betekenen?

Ervaringen

Voor een antwoord op al deze vragen is er het Longpunt. Een initiatief van het Longfonds. Iedere maand zijn er themamiddagen in Groningen, Delfzijl, Oost Groningen (Veendam, Winschoten, Stadskanaal),  Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel en Steenwijk waarop patiënten en hun partners actuele informatie en praktische tips krijgen. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en zorgen te delen.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers ook bij hen met vragen terecht. 

Gratis deelname. Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.

10 april

Workshop Zang: ‘ Meer lucht en energie’ & Workshop: ‘Verschillende tekentechnieken’

Aly Jonkers en Frouwke Wolters, sociotherapeuten longrevalidatie UMCG Beatrixoord

2 workshops: Een workshop ‘zang’‘waardoor u meer lucht en energie ervaart en een  workshops ‘verschillende tekentechnieken’. Het beloofd een mooie en inspirerende middag te worden.

Tijdens de middag is er alle gelegenheid om in gesprek te gaan en samen ervaringen uit te wisselen.

Tijd: 14.00 - 16.00 uur

LOCATIE

Immanuelkerk,

Overwinningsplein 1, (betaald parkeren)

Groningen 

informatie via 06 202 442 69 of groningen.longfonds.nl