Word lid Bestel gratis

Wat kan MEE Groningen voor u betekenen t.a.v. WMO, PGB en de zorgverzekerinsgwet?

| Groningen-Haren | Longpunt

Bij alle Longpunten in Groningen zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Groningen. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden.

Longpunt Groningen

(let op, nieuwe Locatie: Beatrixoord Haren)

12 februari

Wat kan MEE Groningen voor u betekenen t.a.v. WMO, PGB en de zorgverzekerinsgwet?

Op 12 februari gaat het bij Longpunt Groningen over ‘Voorzieningen en vergoedingen’; weet u voor welke vergoeding u in aanmerking komt en waar u dit kunt aanvragen? De Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), het Persoons Gebonden Budget (PGB), de Zorgverzekeringswet. Alles komt deze middag aan de orde. Gastspreker is de consulent van MEE Groningen.

Naast informatie kunt u ook uw vragen stellen aan de consulent van MEE Groningen.

U bent van harte welkom!

Loctie Beatrixoord (zaal: De Uithoek) Dilgtweg 5 Haren om 14.00 uur. (gratis parkeren)

14.00 – 16.00 uur

Gratis deelname! Meer informatie via 06 - 20244269

Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.