Word lid Bestel gratis

Ventielen, coils, cryospray… in de longen

| Veendam | Longpunt

Bij alle Longpunten in Groningen zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Groningen. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden.

Longpunt Oost Groningen, locatie Veendam (Let op! Avondbijeenkomst)

5 februari 

Ventielen, coils, cryospray… in de longen! Aanvullende behandelingen voor patiënten met emfyseem en chronische bronchitis   

5 februari is er opnieuw Longpunt Oost Groningen locatie Veendam, de maandelijkse ontmoeting waar longpatiënten en hun partners welkom zijn voor een themamiddag over longaandoeningen en het delen van ervaringen. Het onderwerp is; ‘Ventielen, coils, cryospray…in de longen! Aanvullende behandeling voor patiënten met longemfyseem en chronische bronchitis. Karin Klooster, research – coördinator Bronchoscopisch Interventie Centrum UMCG zal u deze middag hier veel over vertellen. Het belooft een interessante bijeenkomst te worden.

Er is alle gelegenheid deze middag om uw vragen te stellen.

U bent van harte welkom!

Locatie: Zorggroep Meander: Veenkade, Kaap de Goede Hoop1 Veendam

19.00 – 21.00 uur

Gratis deelname! Meer informatie via 06 - 51006815

Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.