Word lid Bestel gratis

Nachtelijke ondersteuning bij COPD: nieuwste ontwikkelingen

| Delfzijl | Longpunt

Bij alle Longpunten in Groningen zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Groningen. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden.

Longpunt Delfzijl

25 februari

Nachtelijke ondersteuning bij COPD: nieuwste ontwikkelingen

Op 25 februari is er opnieuw Longpunt Delfzijl. Het thema deze middag gaat over ‘Nachtelijke ondersteuning bij COPD; de nieuwste ontwikkelingen. Het is even wennen om naar bed te gaan met een masker op. Voor mensen met ernstige COPD lijkt maskerbeademing 's nachts een uitkomst. Als ’s nachts de ademhalingsspieren uitrusten, kun je overdag veel beter revalideren.’ Marieke Duiverman longarts UMCG doet onderzoek naar nachtelijke ondersteuning bij COPD. Zij zal deze middag hierover komen vertellen.

Er is alle gelegenheid deze middag om uw vragen te stellen.

U bent van harte welkom!

Locatie: Kruiskerk, Menno van Coehoornsingel 21 Delfzijl  24 september om 15.00 uur.

15.00 – 17.00 uur

Gratis deelname! Meer informatie via 06 - 24399912

Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.