Word lid Bestel gratis

Longrevalidatie: wat is het en wanneer kom je er voor in aanmerking?

| Veendam | Longpunt

Bij alle Longpunten in Groningen zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Groningen. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden.

Longpunt Oost Groningen, locatie Veendam (Let op! Avondbijeenkomst)

4 maart 

Longrevalidatie: wat is het en wanneer kom je er voor in aanmerking?

Op 4 maart gaat het bij Longpunt  Oost Groningen locatie Veendam over ‘Longrevalidatie, wat is het en wanneer kom je er voor in aanmerking? ‘Longrevalidatie in de 1e, 2e en 3e lijn. Wanneer revalideren bij de fysiotherapeut, in het ziekenhuis of revalidatiecentrum? Wat zijn de verschillen in revalidatie binnen de 1e, 2e en 3e lijn. Wie bepaalt waar u gaat revalideren? Op al deze vragen krijgt u antwoord van mw. Betsy Zuidema, longverpleegkundige UMCG locatie Beatrixoord, Centrum voor Revalidatie.

Er is alle gelegenheid deze middag om uw vragen te stellen.

U bent van harte welkom!

Locatie: Zorggroep Meander: Veenkade, Kaap de Goede Hoop1 Veendam

19.00 – 21.00 uur

Gratis deelname! Meer informatie via 06 - 51006815

Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.