Word lid Bestel gratis

Longrevalidatie of reactivatie; hoe, wat, waar?

| Delfzijl | Longpunt

Bij alle Longpunten in Groningen zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Groningen. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden.

Longpunt Delfzijl

28 april

Longrevalidatie of reactivatie; hoe, wat, waar?

Op 28 april is er opnieuw Longpunt Delfzijl, de maandelijkse ontmoeting waar longpatiënten en hun partners welkom zijn voor een themamiddag over longaandoeningen en het delen van ervaringen. Het onderwerp is: ‘Longrevalidatie of long- reactivatie; hoe, wat, waar? Wat is het en wanneer kom je er voor in aanmerking? Longrevalidatie of reactivatie in de 1e, 2e en 3e lijn. Wanneer revalideren of reactiveren bij de fysiotherapeut, in het ziekenhuis of revalidatiecentrum? Wat zijn de verschillen in revalidatie en reactivatie binnen de 1e, 2e en 3e lijn. Wie bepaalt waar u gaat revalideren of reactiveren? Op al deze vragen krijgt u antwoord van mw. Mariëtte Scholma verpleegkundig specialist longziekten UMCG.

Er is alle gelegenheid deze middag om uw vragen te stellen.

U bent van harte welkom!

Locatie: Kruiskerk, Menno van Coehoornsingel 21 Delfzijl  24 september om 15.00 uur.

15.00 – 17.00 uur

Gratis deelname! Meer informatie via 06 - 24399912

Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.