Word lid Bestel gratis

Longmedicijnen; inhaleren en de werking van medicijnen; doe ik het wel goed?

| Veendam | Longpunt

Bij alle Longpunten in Groningen zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Groningen. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden.

Longpunt Oost Groningen, locatie Veendam

4 september 

Longmedicijnen; inhaleren en de werking van medicijnen; doe ik het wel goed?

Op 4 september start het nieuwe seizoen voor Longpunt Oost Groningen in Veendam. De bijeenkomsten worden dit seizoen gehouden op de woensdagmiddag. Het thema deze middag gaat over ‘Longmedicijnen; inhaleren en de werking van medicijnen, doe ik het wel goed? 67% van de gebruikers doet het onvoldoende of niet goed! Rita Bijma, longverpleegkundige in de huisartsenprakrijk Muntendam en Zuidbroek zal deze bijeenkomst ingaan op de verschillende longmedicatie en de wijze waarop deze worden gebruikt. Naast informatie is er alle gelegenheid om vragen te stellen. U mag uw eigen medicatie ook meenemen deze middag.

Er is alle gelegenheid deze middag om uw vragen te stellen.

U bent van harte welkom!

Locatie: Zorggroep Meander: Veenkade, Kaap de Goede Hoop1 Veendam

14.00 – 16.00 uur

Gratis deelname! Meer informatie via 06 - 51006815

Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.