Word lid Bestel gratis

Longmedicatie: werking en inhalatie. Neem uw pufjes mee!

| Delfzijl | Longpunt

Bij alle Longpunten in Groningen zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Groningen. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden.

Longpunt Delfzijl

22 oktober

Longmedicatie: werking en inhalatie. Neem uw pufjes mee!

Op 22 oktober is er opnieuw Longpunt Delfzijl. Het thema deze middag gaat over ‘Longmedicijnen; inhaleren en de werking van medicijnen, doe ik het wel goed? 67% van de gebruikers doet het onvoldoende of niet goed! Mariëtte Scholma verpleegkundig specialist longziekte UMCG zal deze bijeenkomst ingaan op de verschillende longmedicatie en de wijze waarop deze worden gebruikt. Naast informatie is er alle gelegenheid om vragen te stellen. Neem u eigen pufjes mee!

Er is alle gelegenheid deze middag om uw vragen te stellen.

U bent van harte welkom!

Locatie: Kruiskerk, Menno van Coehoornsingel 21 Delfzijl  24 september om 15.00 uur.

15.00 – 17.00 uur

Gratis deelname! Meer informatie via 06 - 24399912

Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.