Word lid Bestel gratis

Longmedicatie en inhalatietechniek

| Groningen-Haren | Longpunt

Bij alle Longpunten in Groningen zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Groningen. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden.

Longpunt Groningen

(let op, nieuwe Locatie: Beatrixoord Haren)

13 november

Longmedicatie en inhalatietechniek

Op 13 november is er opnieuw Longpunt Groningen. Het thema deze middag gaat over ‘Longmedicatie en inhalatietechniek; inhaleren en de werking van medicijnen, doe ik het wel goed? 67% Van de gebruikers doet het onvoldoende of niet goed! Titia Klemmeier longverpleegkundige van het Martini Ziekenhuis zal deze bijeenkomst ingaan op de verschillende longmedicatie en de wijze waarop deze worden gebruikt. Naast informatie is er alle gelegenheid om vragen te stellen. Neem u eigen pufjes mee! U bent van harte welkom!

Loctie Beatrixoord (zaal: De Uithoek) Dilgtweg 5 Haren om 14.00 uur. (gratis parkeren)

14.00 – 16.00 uur Gratis deelname! Meer informatie via 06 - 20244269

Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.