Word lid Bestel gratis

Longfunctieonderzoek, fietstest en rondleiding Beatrixoord

| Groningen-Haren | Longpunt

Bij alle Longpunten in Groningen zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Groningen. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden.

Longpunt Groningen

(let op, nieuwe Locatie: Beatrixoord Haren)

11 september

Longfunctieonderzoek, fietstest en rondleiding Beatrixoord

Op 11 september start het Longpunt Groningen een nieuw Longpunt seizoen op een nieuwe locatie. Vanaf september zijn we maandelijkse te gast op: Beatrixoord (Zaal de Uithoek), Dilgtweg 5 in Haren om 14.00 uur. We maken deze eerste middag op Beatrixoord direct kennis met longfunctie - onderzoek, een fietstest en u krijgt een rondleiding op het revalidatiecentrum Beatrixoord. Monica Leever, longfunctie-analist bij het UMCG Beatrixoord zal deze boeiende middag verzorgen samen met Janny Hilbolling nazorg coördinator Longrevalidatie Beatrixoord en onze vrijwilligers. U kunt gratis parkeren bij Beatrixoord en ook de bus stopt voor de deur

Locatie Beatrixoord (zaal: De Uithoek) Dilgtweg 5 Haren om 14.00 uur. (gratis parkeren)

14.00 – 16.00 uur

Gratis deelname! Meer informatie via 06 - 20244269

Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.