Word lid Bestel gratis

Impact van een longziekte op relaties

| Delfzijl | Longpunt

Bij alle Longpunten in Groningen zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Groningen. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden.

Longpunt Delfzijl

26 november

Impact van een longziekte op relaties. Neem uw partner/mantelzorger mee Longmedicatie: werking en inhalatie. Neem uw pufjes mee!

Op 26 november is er opnieuw Longpunt Delfzijl. Het thema deze middag gaat over ‘Impact van een longziekte op relaties’. Ziek ben je niet alleen. Het hebben van een chronische aandoening kan van invloed zijn op je relatie. Hoe ga je hier samen mee om in het zoeken naar een nieuwe balans?  Niels de Voogd en Jeanette van de Veen, psychologen bij het Centrum voor Revalidatie Beatrixoord – UMCG gaan hier deze middag met u hierop in. Neem uw partner en of mantelzorger mee!

Er is alle gelegenheid deze middag om uw vragen te stellen.

U bent van harte welkom!

Locatie: Kruiskerk, Menno van Coehoornsingel 21 Delfzijl  24 september om 15.00 uur.

15.00 – 17.00 uur

Gratis deelname! Meer informatie via 06 - 24399912

Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.