Word lid Bestel gratis

Een longziekte: hoe kan een goede hoest- en ademhalingstechniek u helpen?

| Stadskanaal | Longpunt

Bij alle Longpunten in Groningen zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Groningen. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden.

Longpunt Oost Groningen, locatie Stadskanaal (AVONDBIJEENKOMST)

16 april

Een longziekte: hoe kan een goede hoest- en ademhalingstechniek u helpen?

Op 16 april is er opnieuw Longpunt Oost Groningen locatie Stadskanaal, de maandelijkse ontmoeting waar longpatiënten en hun partners welkom zijn voor een thema avond over longaandoeningen en het delen van ervaringen. Het onderwerp deze avond is; ‘Een longziekte; hoe kan een goede hoest- en ademhalingstechniek u helpen? Alice Grondhuis, logopediste bij Meander Zorggroep zal deze avond verzorgen en u veel vertellen over de mogelijkheden die er zijn.

Er is alle gelegenheid om met  de longverpleegkundige en de spreker in gesprek te gaan en samen ervaringen uit te wisselen.

Er is alle gelegenheid deze middag om uw vragen te stellen.

U bent van harte welkom!

Locatie: Treant Zorggroep ziekenhuislocatie Refaja (Zwartsenbergzaal), Boerhaavestraat 1 Stadskanaal.

19.00 – 21.00 uur (Avondbijeenkomst!)

Gratis deelname! Meer informatie via 06 - 51006815

Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.