Word lid Bestel gratis

Een longziekte: hoe kan een goede hoest- en ademhalingstechniek u helpen?

| Veendam | Longpunt

Bij alle Longpunten in Groningen zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Groningen. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden.

Longpunt Oost Groningen, locatie Veendam

2 oktober 

Een longziekte: hoe kan een goede hoest- en ademhalingstechniek u helpen?

Op 2 oktober is er opnieuw Longpunt Oost Groningen locatie Veendam, de maandelijkse ontmoeting waar longpatiënten en hun partners welkom zijn voor een themamiddag over longaandoeningen en het delen van ervaringen. Het onderwerp is; ‘Een longziekte; hoe kan een goede hoest- en ademhalingstechniek u helpen? Alice Grondhuis, logopediste bij Meander Zorggroep zal deze middag verzorgen en u veel vertellen over de mogelijkheden die er zijn.

Er is alle gelegenheid deze middag om uw vragen te stellen.

U bent van harte welkom!

Locatie: Zorggroep Meander: Veenkade, Kaap de Goede Hoop1 Veendam

14.00 – 16.00 uur

Gratis deelname! Meer informatie via 06 - 51006815

Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.