Word lid Bestel gratis

Bewegen onder begeleiding van een leefstijlcoach

| Groningen-Haren | Longpunt

Bij alle Longpunten in Groningen zijn de bijeenkomsten gericht op mensen met een longziekte en hun partners en zorgverleners, waar actuele informatie en praktische tips worden gegeven. Afwisselend houden (long)artsen, fysiotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers e.d. er een voordracht. Maar het Longpunt is misschien nog wel het meest waardevol als dé plek om ervaringen uit te wisselen, tips op te doen en te leren van elkaar.

Bij elk Longpunt zijn zorgverleners aanwezig en kunnen bezoekers bij hen met vragen terecht. U bent van harte welkom bij één van de Longpunten in Groningen. De koffie en thee staat klaar! U hoeft zich niet aan te melden.

Longpunt Groningen

(let op, nieuwe Locatie: Beatrixoord Haren)

9 oktober

Bewegen onder begeleiding van een leefstijlcoach

Op 9 oktober gaat het bij Longpunt Groningen over “Bewegen, onder begeleiding van een leefstijlcoach. Een gezonde leefstijl is goed voor elk. Duurzaam bewegen kan hierin een belangrijke bijdrage leveren. Regelmatig bewegen heeft niet alleen een positieve invloed op de gezondheid en conditie. Het kan ook zorgen voor gezelligheid en plezier. De kans is groot dat u zich hierdoor beter en prettiger gaat voelen. Gastspreker is Tsjikke Zijlstra Leefstijlcoach UMCG Beatrixoord

Er is alle gelegenheid om met  de zorgverleners in gesprek te gaan en samen ervaringen uit te wisselen. U bent van harte welkom!

Loctie Beatrixoord (zaal: De Uithoek) Dilgtweg 5 Haren om 14.00 uur. (gratis parkeren)

14.00 – 16.00 uur

Gratis deelname! Meer informatie via 06 - 20244269

Wij verzoeken u om tijdens deze bijeenkomsten geen geurtjes te gebruiken.