Word lid Bestel gratis

4Mijl4You

Vooraankondiging: Doe mee met de 4Mijl4You
Het UMCG Centrum voor Revalidatie en het Groningen Transplantatie Centrum zijn dit jaar het goede doel van de 4 Mijl en de 4Mijl4You, het grootste loopevenement van Noord-Nederland. In 2016 is vanuit het Centrum voor Revalidatie een revalidatieprogramma ontwikkelt in samenwerking met het Transplantatiecentrum. Dit programma wordt  drie tot zes maanden na transplantatie aan de getransplanteerden aangeboden.

 

De reacties van de deelnemers èn behandelaars zijn heel pos​itief. De eerste resultaten laten een enorme verbetering zien in fysieke conditie en beweeggedrag. Eén van de getransplanteerden vertelde in een interview: "Er is een leven vóór Haren en een leven ná Haren".

 

Doe de 4 Mijl anders! Dat is de slogan van de 4Mijl4You die op zaterdagavond 13 oktober 2018 plaatsvindt. Het parcours is hetzelfde als de 4 Mijl: Er wordt gestart in Haren, de finish is in Groningen.  Iedereen mag meedoen op zijn eigen manier aan de 4Mijl4You. Er is onderscheid in een startgroep van 3km/u, 6km/u en 15 km/u. Wandelen, fietsen, Nordic Walken, steppen, alles is mogelijk! Doet u ook mee? Help mee om geld in te zamelen voor het goede doel.

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor deelname en sponsoring zie www.4mijl4you.nl